Traineeship civiele techniek

Aannemingsbedrijf

FunctiegebiedCiviele techniek
DivisieAannemingsbedrijf
DienstverbandFulltime, 40u p/w
LocatieSchijndel

Over jouw functie

Studeer jij af in de richting van Civiele Techniek en ben je op zoek naar je eerste échte baan?! Wil jij je graag verder ontwikkelen, zodat je een goede basis voor de toekomst legt? Weet je nog niet welke richting je op wil en heb je zin om aan de slag te gaan in een jong en dynamisch bedrijf? Wil je ook met open armen ontvangen worden door je collega’s? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met een op maat gemaakt programma waar je een goede basis legt voor een verdere toekomst in de civiele techniek. Zowel de binnen- als buitenwerkzaamheden worden hier gecombineerd. Twee jaar lang ga jij je verdiepen in de werkvoorbereiding, waardoor je alle kneepjes van het vak leert. Vervolgens ga jij je verdiepen in de calculatie en leer je daardoor om de grote klanten binnen te halen. Na deze binnen periode, ga je de sfeer in de buitenlucht proeven en ga je aan de slag als assistent uitvoerder. De volgorde en het tijdspad bepalen we samen!

Wat zijn jouw taken?

 • Als werkvoorbereider stel je o.a. project-, kwaliteits-, veiligheidsplannen en inkoopoverzichten van bouwmaterialen op. Tevens ondersteun je de tenderafdeling, projectleider en uitvoerder bij het opstellen van planningen en faseringen;
 • Als calculator verzamel je informatie, bepaal je hoeveel mankracht het project nodig heeft en onderzoek je materiaalprijzen om tot een kostprijs te komen.
 • Als assistent uitvoerder werk je mee aan uitdagende infra projecten. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van medewerkers en machines.

Wie ben jij?

Jij studeert binnenkort af in de richting van Civiele techniek en neemt daarmee je diploma in handen. Je bent op zoek naar je eerste baan en kunt niet wachten om je verder te ontwikkelen in de civiele techniek. Je bent klaar om jouw kwaliteiten op de arbeidsmarkt te laten zien.

Daarnaast heb je:

 • Een goed organisatievermogen;
 • Passie voor de civiele techniek;
 • Zin om aan de slag te gaan als medewerkers bij een dynamisch bedrijf;
 • Geen negen tot vijf mentaliteit;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Trainee binnen het Aannemingsbedrijf word je een uitdagende functie aangeboden waarbij je de kans krijgt om onze bedrijven verder te laten groeien. Je krijgt een plek binnen een jong en gedreven team en de ruimte om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen.

Uiteraard storten wij niet alleen elke vier weken netjes jouw salaris op je rekening, maar je krijgt ook:

 • Ruim 240 hele gezellige en enthousiaste collega’s waar veel ruimte is voor jouw eigen ideeën en inbreng;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen om je vakantiedromen in te plannen;
 • Iedere vrijdag een borrel om te proosten op het weekend met al je collega’s;
 • De mogelijkheid om je eigen kennis te verbreden met diverse trainingen.
 

Nieuwsgierig geworden?

Hebben we je voldoende uitgedaagd om te solliciteren? Daag ons dan uit met je meest verrassende motivatie en hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen in onze ‘Groep’.

Voor vragen over de functie kun je terecht:

 

Meer vacatures

3 vacatures

Vakbekwaamheid, hoogstaande kwaliteit en creativiteit maken Den Ouden een serieuze partij op het gebied van infra en engineering. Wij willen de klant ontzorgen door het ontplooien van civiele werkzaamheden in brede zin voor het gehele proces omtrent infra werkzaamheden. Van initiatief fase via ontwerp, realisatie en beheer naar exploitatie.

Civiele techniek

Grondwerker

Brabant en Limburg — Fulltime, 40u p/w

Bekijk vacature

Civiele techniek

(Hoofd)uitvoerder

Brabant en Limburg — Fulltime, 40u p/w

Bekijk vacature

Civiele techniek

(Hoofd)uitvoerder

West-Brabant — Fulltime, 40u p/w

Bekijk vacature