(Assistent) Controller

Den Ouden Groep

FunctiegebiedFinance
DivisieDen Ouden Groep
DienstverbandFulltime, 40u p/w
LocatieSchijndel

Over jouw functie

Vanwege een verschuiving binnen ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste, vooruitstrevende controller die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière. Ben je accuraat en weet je van aanpakken? Solliciteer dan vandaag nog naar deze functie!

Wat ga je doen?

Als (Assistent) Controller ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het mede aansturen van de financiële en loonadministratie. Je voert financiële controles uit, stelt de afdracht loonbelasting en premies, BTW aangifte en buitenlandse accijns op. Ook verzorg je de financiële rapportages, zoals o.a. de winst-en-verliesrekeningen, maandcijfers, jaarrekening, liquiditeitsprognose, budgettering en de meerjarenplanning. Tevens beheer je de verzekeringsportefeuille en schadeafhandeling en ben je betrokken bij het optimaliseren van processen. In het totaal zorg je voor een correcte, efficiënte en effectieve  administratie en verslaglegging. Je bent in staat om zelfstandig, zowel intern als extern, contacten te onderhouden. Het is belangrijk dat je accuraat bent, met werkdruk om kan gaan, overzicht kan houden en van aanpakken weet.

Wie ben jij?

Je bent analytisch en streeft naar het ultieme resultaat samen met het team. Je bent iemand met overtuigingskracht en bent resultaatgericht.

Daarnaast heb je:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een afgeronde opleiding Accountancy, Bedrijfsadministratie of Bedrijfskunde;
  • Ervaring met Metacom (is een pré);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office (Word en Excel);
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug?

Als (Assistent) Controller binnen Den Ouden Groep word je een uitdagende functie aangeboden waarbij je de kans krijgt om onze bedrijven verder te laten groeien. Je krijgt een plek binnen een jong en gedreven team en de ruimte om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen.

 Uiteraard storten wij niet alleen elke vier weken netjes jouw salaris op je rekening, maar je krijgt ook:

  • Ruim 240 hele gezellige en enthousiaste collega’s waar veel ruimte is voor jouw eigen ideeën en inbreng.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen om je vakantiedromen in te plannen.
  • Iedere vrijdag een borrel om te proosten op het weekend met al je collega’s.
  • De mogelijkheid om je eigen kennis te verbreden met diverse trainingen.
 

Nieuwsgierig geworden?

Hebben we je voldoende uitgedaagd om te solliciteren? Daag ons dan uit met je meest verrassende motivatie en hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen in onze ‘Groep’.

Voor vragen over de functie kun je terecht:

 

Meer vacatures

2 vacatures

Het hoofdkantoor van Den Ouden Groep is gevestigd in Schijndel en biedt hiermee ondersteuning aan de projecten wereldwijd en de locaties in Nederland. Die ondersteuning wordt gedaan op diverse afdelingen, zoals planning, administratie, HRM, marketing en ICT en maken het de mensen buiten mogelijk om hun werkzaamheden goed, veilig en met oog voor omgeving en milieu uit te voeren. Onze producten en diensten helpen om de wereld gezond, vruchtbaar en leefbaar te houden.

Grond-, bagger- en minerale reststromen

Specialist en adviseur bodem

Sterksel — Fulltime, 40u p/w

Bekijk vacature

Techniek

Monteur

Schijndel — Fulltime, 40u p/w

Bekijk vacature